Svi elementi pripremnih grupa su modularne koncepcije pa je moguće sklopiti grupe vrlo različitih konfiguracija ili protoka ili finoće filtera.

U skladištu imamo pripremne grupe raznih veličina:

  • Pripremne grupe serije MINI – Ekonomične i pouzdane pripremne grupe malih gabarita, pogodne za pojedinačne mašine, aparate i uređaje. Priključci na 1/8” i 1/4″ .  Filteri 20 do 0,1 mikron. U okviru ove serije imamo i regulatore pritska i filtere za vodu, pogodne za stomatologiju.
  • Pripremne grupe serije FRL – Profesionalne pripremne grupe u tri veličine, sa terminalima 1/8”, 1/4”, 3/8”, 1/2”, 3/4” i 1”, finoće filtera od 20 do 0,1 mikrona. Veliki broj raznih modula i kombinacija.
  • Manometri i drugi pribor i delovi za pripremne grupe.

U ponudi su i pripremne grupe nove generacije iz serije EVO koje se odlikuju većom preciznošću regulacije pritiska, povećanim protokom, jednostavnim  povezivanjem komponenti integrisanim manometrom i nizom opcionih mogućnosti bitnih za sisteme sa numeričkim upravljanjem.

Grupe iz serija FRL i EVO, uz uobičajene keramićke filtere finoće 20 i 5 mikrona, mogu imati i najfinije uloške finoće 0,01 mikron.