top

Kontakt

Dinagent doo
Save Maškovića 3-5
11000 Beograd

011 397-39-39
011 397-44-49
office@dinagent.com

Početna Termička obrada
Termička obrada PDF Štampa El. pošta

 

Vinjete-baner_radni_komadi

DINAGENT je zastupnik (na ekskluzivnoj bazi za Srbiju ali sa svim ovlašćenjima i za za BiH, Makedoniju i Crnu Goru) nekih od najznačajnijih evropskih firmi iz oblasti kontinualnih i diskontinualnih procesa termičke obrade metala. One, svaka u svojoj oblasti nosioci razvoja:

Nemački DURFERRIT, nastao izdvajanjem iz poznate firme DEGUSSA, sa svojom tehnologijom soli i sonih kupatila, čiji je kvalitet vrlo dobro poznat.

Tu je, zatim, američko-poljska firma SECO/WARWICK, tačnije, njena evropska filijala, naš partner na području peći i linija sa i bez zaštitne atmosfere, vakuumskih peći za termičku obradu, sinterovanje, za razna površinska naparivanja, za lemljenje u kontrolisanoj atmosferi i dr.

Firma RATECH iz sunčane Kalifornije, takođe članica SECO/WARWIGK grupe, je jedan od svetskih lidera u proizvodnji industrijskih ali i laboratorijskih peći koje se koriste u vakuumskoj metalurgiji.

Ali, biće najbolje da pogledate kratku prezentaciju SECO/WARWICK grupe koja govori sama za sebe.

Sarađujemo i sa još nekoliko firmi koje se bave proizvodnjom korpi za šaržiranje, aditiva za hlađenje, zaštitnih pasti, granulata za cementaciju u sanducima i dr.

Zahvaljujući tome u mogućnosti smo da ponudimo izuzetno široku lepezu kako postupaka termičke obrade, tako i vrsta, oblika i kapaciteta postrojenja. Sva oprema kaju nudimo je na trenutno najvišem nivou tehnike, kako u pogledu kvaliteta i tehnoloških mogućnosti, tako i u pogledu konstrukcije i sistema upravljanja, kontrole i registracije procesa, uključiv i daljinski monitoring. Naravno, u prilici smo da ponudimo i manje sofisticirana rešenja po pristupačnijim cenama kao i polovne peći pa i cele linije.

Naši partneri u ovom programu su na raspolaganju i za isporuku svih rezervnih delova i uredjaja kao i pregled i revitalizaciju peći koje su već u pogonu, kako iz sopstvene proizvodnje tako i od drugih evropskih firmi. Mi smo tu kao zastupnici da u svemu pomognemo.

Znamo da je prilično problematično izvršiti podelu svih ovih peći u tako širokom asortimanu jer za podelu ima puno kriterijuma. Ipak, radi boljeg pregleda, podelili smo ovu oblast naše delatnosti na nekoliko grupa:

 

Soli i sona kupatila za termičku obradu teških i lakih metalaSoli-i-sona-kupatila-za-termiku-obradu-tekih-i-lakih-metala-kao-i-pomoni-materijali

Diskontinualne peći i linije sa i bez zaštitne atmosfereDiskontinualne_pei_i_linije_sa_i_bez_zatitne_atmosfere

Kontinualne peći sa i bez zaštitne atmosfereKontinualne_pei_sa_i_bez_zatitne_atmosfere

Vakuumske peći i linije za termičku obraduVakuumske_peci_i_linije_za_termicku_obradu

Peći za vakuumsku metalurgijuPeci_za_vakuumsku_metalurgiju

Peći za obradu i livenje aluminijuma i obojenih metalaPei_za_termiku_obradu_i_livenje_aluminijuma_i_obojenih_metala
 

bottom
--> -->