top

Kontakt

Dinagent doo
Save Maškovića 3-5
11000 Beograd

011 397-39-39
011 397-44-49
office@dinagent.com

Naši partneri

Početna Termička obrada
Termička obrada PDF Print Email

DINAGENT je zastupnik nekih od najznačajnijih evropskih firmi iz oblasti kontinualnih i diskontinualnih procesa termičke obrade metala, koje su, svaka u svojoj oblasti nosioci razvoja, kao što su:


DURFERRIT sa svojom tehnologijom soli i sonih kupatila i ALD Vacuum Technologies na području vakuumskih peći za termičku obradu i za metalurgiju u vakuumu, obe iz Nemačke i obe nastale iz poznate firme DEGUSSA.


Tu je, zatim, poljsko-američka firma SECO/WARWICK EUROPE S.A., koja je naš partner na području peći i linija sa i bez zaštitne atmosfere.


Sarađujemo i sa još nekoliko firmi koje se bave proizvodnjom korpi za šaržiranje, aditiva za hlađenje, zaštitnih pasti, granulata za cementaciju u sanducima i dr.


Zahvaljujući tome u mogućnosti smo da ponudimo izuzetno široku lepezu kako postupaka termičke obrade, tako i vrsta, oblika i kapaciteta postrojenja. Sva oprema kaju nudimo je na trenutno najvišem nivou tehnike, kako u pogledu kvaliteta i tehnoloških mogućnosti, tako i u pogledu konstrukcije i sitema upravljanja, kontrole i registracije procesa, uključiv i daljinski monitoring. Naravno, u prilici smo da ponudimo i manje softicirana rešenja po pristupačnijim cenama kao i polovne peći p ai cele linije.


Radi boljeg pregleda, podelili smo ovu oblast na:

Naši partneri u ovom programu su na raspolaganju i za isporuku svih rezervnih delova i uredjaja kao i pregled i revitalizaciju peći koje su već u pogonu, kako iz sopstvene proizvodnje tako i od drugih evropskih firmi. Mi smo tu kao zastupnici da u svemu pomognemo.

 

bottom